Enskilt Avlopp

Enskilt avlopp Växjö med omnejd

Ett väl fungerande avlopp är viktigt för att skydda ditt dricksvatten från föroreningar, samt för att hindra näringsämnen från att läcka ut i vattendrag vilket orsakar övergödning.

Ett miljöproblem som leder till algblomning, syrebrist och fiskdöd. Vi på TC Markentreprenad har lång och gedigen erfarenhet inom området enskilt avlopp Växjö. Vårt verksamhetsområde är Kronobergs län. Tveka inte att kontakta oss på TC Markentreprenad, vi ser till att arbetet utförs korrekt, i tid och enligt dina specifika önskemål. TC Markentreprenad åtgärdar dina problem med långsiktiga avloppslösningar.

Bor du i en kommun eller har en tomt som inte är ansluten till kommunalt avlopp är en trekammarbrunn (enskilt avlopp) ett alternativ för att samla upp avloppsvatten.

Normalt rinner sedan vattnet från trekammarbrunnen vidare till en stenkista eller en så kallad infiltrationsanläggning. Andra typer av rening av vatten från trekammarbrunnar är minireningsverk, markbädd eller kompaktfilter. Om Du som har ett enskilt avlopp eller köper en fastighet med enskilt avlopp, ansvarar Du för att Din avloppsanläggning uppfyller lagens krav, har tillstånd och för att anläggningen sköts och underhålls på ett bra sätt.

Erfaren entreprenör som är utbildad och certifierad av Växjö Kommun

FÅ SKATTERABATT PÅ ARBETSKOSTNADEN Tänk på att använda dig av ROT-avdraget och få sänkt arbetskostnad vid anläggning av enskilt avlopp till villan eller sommarstugan. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.